Стапете во контакт со GS1 Македонија

Поддршка за членки

Доколку не можете да го пронајдете одговорот на вашето прашање во делот Поддршка, контактирајте ги нашите вработени. Тие се достапни за помош на нашите членки за било кој аспект од нивното членство и да обезбедат правилни насоки во имплементацијата на нашите стандарди.

Контактирајте ги вработените

Нашите вработени се достапни од понеделник до петок оd 8:00 часoт до 16:00 часот
(0)77 552 826 (0)2 32 54 251.

Можете да не контактирате и на email преку gs1mk@gs1mk.org.mk – наша заложба е на сите пораки да одговориме максимум за 2 дена.

Доколку сакате да разговарате со конкретна личност од GS1 Македонија, притиснете тука.

Испрати емаил

Опционално, може да испратите емаил до нашата служба за работа со членки и во рок од 24 часа да добиете одговор.

Контакт адреса:

Здужение на граѓани Асоцијација за GS1 стандарди GS1 Македонија
ул. Даме Груев бр.5
1000 Скопје
Република Македонија

T: +389 (0)77 552 826

T: +389 (0)78 280 667

T: +389 (0)2 32 54 251

Google мапа

Како да не најдете

GS1 Македонија мапа