Регистрирање за еИнфо

 

GS1 еИнфо е наш информатор кој што електоронски се издава секој месец. Во овој информатор се изнесуваат новости поврзани со GS1 стандардите, нивна имплементација и многу повеќе. За да го добивате еИнфо, регистрирајте се користејќи ја формата од десната страна. Доколку сте членка на GS1 Македонија автоматски ќе го добивате овој еИнфо без да има потреба од пополнување на формата за регистрација.

Регистрирање за еИнфо

Име и Презиме:

Работна позиција:

Организација:

Email:

Внесете го кодот пред да се логирате

Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code